Äntligen börjar världen öppna upp sig och som den otåliga person jag är klarar jag inte av att vänta. Med en packning gjord i sista minuten och med två boenden bokade av de 6 vi behöver drog jag och mitt älskade lammkött iväg till Italien!
Vi flög direktflyg till Pisa (vi landade faktiskt igår den 18/9) och där tog vi egentligen bara vårt bagage på ryggen och traskade iväg från flygplatsen direkt till vårt hotel! Det var inga säkerhetskontroller och vi har inte alls behövt visa den där jävla pdf-dokumentet som vi stressade sönder över! Men allt gick supersmidigt och skaldjurpastan på ristorante la Buca var fantastik 😍❤️🇮🇹
Idag har vi njutit av staden Pisa! Vi började dagen med ösregn och åska, där vädret slutade med strålande sol och fantastisk solnedgång! Vi köpte inträde till allt! Till cathedralen, kupolen, vandring till toppen av det lutande tornet och alla museum! Tiden bara flög fram och vips så tog vi den första gelaton innan vi skulle ta tåget till Florens! Och Keith - jag tog definitivt glass för dig också. Mörk choklad, tiramisu och cappuccino-smak fyllde min bägare till skillnad mot min bär-fanatiker till man som tog citronsorbet, vilda bär och jordgubbssmak. Påvägen till hotellet för att plocka upp vårt bagage hittade vi gamla borgar och murar och vi bara njöt av atmosfären!
Idag har vi njutit av staden Pisa! Vi började dagen med ösregn och åska, där vädret slutade med strålande sol och fantastisk solnedgång! Vi köpte inträde till allt! Till cathedralen, kupolen, vandring till toppen av det lutande tornet och alla museum! Tiden bara flög fram och vips så tog vi den första gelaton innan vi skulle ta tåget till Florens! Och Keith - jag tog definitivt glass för dig också. Mörk choklad, tiramisu och cappuccino-smak fyllde min bägare till skillnad mot min bär-fanatiker till man som tog citronsorbet, vilda bär och jordgubbssmak. Påvägen till hotellet för att plocka upp vårt bagage hittade vi gamla borgar och murar och vi bara njöt av atmosfären!
Nu har vi ätit på en restaurang som hotellägaren rekommenderade - till antipasto var det bruschetta med lever och prosciutto varav 'first course' blev en spagetti ragu med parmesan till mig och en spagetti carbonara till Tobbe! Till detta blev det ett glas rött (jag har antecknat vad jag tyckte mamma 😉) och resturangen bjöd faktiskt på limoncello till efterrätt!
Nu jäser en väldigt lycklig tjej (seriöst mina kära läsare men brödkorgar är farliga) här i ett rum för 250kr i Italien med världens snyggaste man. Värre kan man ju ha det.



